Honden

Voor iedere levensfase en levensomstandigheid is een zorgvuldig uitgebalanceerde voeding voor uw hond ontwikkeld: pups en jonge opgroeiende honden, volwassen honden, actieve honden, oudere honden, honden met ernstige allergische voedingsproblemen zoals huidaandoeningen, maag- en darmproblemen enz.

Voor de juiste voedingskeuze moet je uitgaan van de activiteiten van de hond. Is het een huishond waar je mee wandelt en speelt, of wordt de hond opgeleid tot bijv. een politie- of jachthond, een ren- of sledehond. Dit laatste vraagt natuurlijk een andere voeding.

Naast diverse soorten hondenvoer hebben wij een groot assortiment hondenaccessoires van manden en kussens tot speelgoed.

Een snack mag natuurlijk ook niet ontbreken bij het opvoeden van uw hond. Ons assortiment varieert van beloningssnacks tot heerlijke tussendoortjes.

 

 

 

 

 

Bovendien is het belangrijk om de vacht van uw hond goed te verzorgen, hiervoor hebben wij diverse soorten kammen, borstels en shampoo`s in het assortiment.

Voor het bestrijden van vlooien, teken, luizen en wormen hebben wij diverse middelen zoals druppels, spray, pasta, tabletten en halsbanden.